T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

Antoniusschool

Bekijk op de kaart
Vacature leerkracht onderbouw Antonius
Structureel

De kleine dorpsschool Antonius is op zoek naar een flexibele leerkracht voor de kleuters die graag wil samenwerken in een unitstructuur en enthousiast is over spelend leren en thematisch werken. Klink dit als muziek in de oren? Bekijk dan de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Vacature onderwijsassistent Antoniusschool
Structureel

De Antoniusschool in Noorden is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een onderwijsassistent voor de onder- en middenbouw voor 24 tot 32 uur per week. Is je interesse gewekt? Bekijk dan de uitgebreide vacature en reageer snel.

Vacature leerkracht groep 6 Antoniusschool
Structureel

Hé leerkracht, er staat een leergierige klas op je te wachten!

 

De Antonius is een dorpsschool in Noorden met zo'n 135 leerlingen. Op dit moment zijn zij voor groep 6 op zoek naar een flexibele leerkracht die ervaring heeft met de bovenbouw en groepsdoorbroken wil werken en leren. Wil je graag onderdeel zijn van een betrokken team en op een moderne school werken die voortdurend in ontwikkeling is? Klik meteen door naar de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Vacature administratief medewerker Antoniusschool
Structureel

De kleine dorpsschool de Antonius in Noorden is voor 7 uur per week op zoek naar een administratief medewerker. Informatie over de werkzaamheden van de administratief medewerker vind je in de uitgebreide vacature.

Vacature leerkracht groep 1/2 Antoniusschool
Structureel

Veiligheid en vertrouwen als basis voor ode en rust. Zo creëer je een fijne sfeer in deze klas.

De Antonius is een dorpsschool in Noorden met zo'n 135 leerlingen. Op dit moment zijn zij voor groep 1/2 op zoek naar een flexibele leerkracht die ervaring heeft met de onderbouw en groepsdoorbroken wil werken en leren. Wil je graag onderdeel zijn van een betrokken team en op een moderne school werken die voortdurend in ontwikkeling is? Klik meteen door naar de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Vacature leerkracht onderbouw Antoniusschool
Structureel

Zet jouw sensitieve voelsprieten aan het werk in deze klas. Zodra je iets opvalt, speel je er slim op in. Zo ben je van grote waarde voor deze leerlingen.

De kleine Antoniusschool in de dorpskern Noorden werkt in units waarin intensief wordt samengewerkt. Spreekt dit je aan? Bekijk snel de uitgebreide vacature.

Vacature leerkracht groep 7/8 Antoniusschool
Structureel

Moeilijke sommen berekenen of ingewikkelde zinnen ontleden. Wat het vak ook is, jij bent er de juiste leerkracht voor. En daar ben je trots op!

De kleine Antoniusschool in de dorpskern Noorden is vanaf januari op zoek naar een leerkracht voor groep 7/8 op donderdag. Op de Antoniusschool wordt gewerkt in units waarin intensief wordt samengewerkt. Spreekt dit je aan? Bekijk snel de uitgebreide vacature.

Vacature onderwijsassistenten Antoniusschool
Structureel

Vind jij het een uitdaging om leerlingen zelfstandig te begeleiden, ben je flexibel en goed in het samenwerken met en ondersteunen van verschillende leerkrachten? Dan is de Antoniusschool op zoek naar jou! Er is plek voor 2 onderwijsassistenten met een gezamenlijke werktijdfactor van 1 tot 1,1.

De kleine Antoniusschool in de dorpskern Noorden werkt in units waarin intensief wordt samengewerkt. Is je interesse gewekt? Bekijk snel de uitgebreide vacature.

Vacature directeur Antoniusschool
Structureel

Met ingang vanaf het nieuwe schooljaar is WIJ de Venen op zoek naar een nieuwe directeur voor de Antoniusschool in Noorden.
De katholieke Antoniusschool in Noorden heeft zo'n 135 leerlingen en 15 medewerkers. De school wil voor alle kinderen goed en passend onderwijs bieden en doet dit in de vorm van unitonderwijs. Er is veel aandacht voor het sociale en pedagogische klimaat; de school werkt op basis van Positive Behavior Support (PBS) en alle kinderen worden gevolgd en gezien.
Meer informatie over de doelen voor de komende jaren op de Antoniusschool en het profiel van de toekomstige directeur vind je in de uitgebreide vacature.

Vacature leerkracht Antoniusschool
Structureel

De kleine dorpsschool De Antonius in Noorden is voor komend schooljaar op zoek naar een flexibele leerkracht die graag samenwerkt in een groepsdoorbroken unitstructuur. Unit en werkdagen zijn bespreekbaar. Heb jij zin om onderdeel te worden van het gezellige en betrokken team op de Antoniusschool? Bekijk voor meer informatie de uitgebreide vacature en reageer vandaag nog!

Vacature leerkracht onder- of middenbouw Antoniusschool
Structureel

De kleine dorpsschool de Antonius is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een nieuwe collega voor de onder- of middenbouw. Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, maar parttime behoort ook tot de mogelijkheden. Meer informatie vind je in de uitgebreide vacature.

Nieuws

11 oktober 2021 Persbericht uitspraak BTW

Bijgaand treft u het persbericht aan over de uitspraak ten aanzien van onze rechtszaak over het ....

1 juni 2021 Vacature leerkracht kernteam

Ontdek welk type onderwijs, klas, school en team bij jou past. Hoe? Door het van dichtbij te ....

Agenda

24 december 2021 Kerstvakantie

Wij zijn vanaf 25 december t/m 8 januari gesloten in verband met de kerstvakantie.
Wij ....

15 oktober 2021 Herfstvakantie

In verband met de herfstvakantie zijn wij gesloten van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 oktober 2021. ....