T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

Vacaturebank

Welkom op de vacaturebank van RTC Cella. Hier vind je (vervangings)vacatures van verschillende scholen van de besturen die bij ons aangesloten zijn. We streven ernaar de (vervangings)vacatures zo up-to-date mogelijk te houden. Heb je interesse voor één van de vervangingsvacatures, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 085-2101114 of per mail naar vervangingen@rtccella.nl. Wil je direct op de hoogte gebracht worden zodra er nieuwe (vervangings)vacatures online staan, meld je dan aan voor de Vacature Alert. Je kunt ons ook volgen op Facebook https://www.facebook.com/rtccella.Vacature leerkracht groep 1/2 De Regenboog
Structureel
De Regenboog, Waddinxveen

De Regenboog is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2. Op de Regenboog bouwen kleuters kennis en begrip van de wereld op door het aanbod van speelbare thema’s. Een speelbaar thema stelt kleuters in staat om stukken van de wereld binnen de muren van de school na te spelen. Om taal te geven aan wat er om hen heen gebeurt staat (rollen)spel centraal. Spreekt dit je aan en zou je hier graag onderdeel van zijn? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of heb je vragen? Bel gerust met Eva van Essen (directeur) op 0182-743009.
Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 5 De Regenboog
Structureel
De Regenboog, Waddinxveen

Vanaf het nieuwe schooljaar is De Regenboog op zoek naar een leerkracht voor groep 5.
Ben jij een leerkracht die kinderen een stap verder wilt helpen in hun ontwikkeling, plezier beleeft aan samenwerken met je collega’s en graag mee wil in onze ontwikkeling richting thematisch zaakvakonderwijs met een koppeling naar taaldomeinen. Spreekt dit je aan en zou je hier graag onderdeel van zijn? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of heb je vragen? Bel gerust met Eva van Essen (directeur) op 0182-743009. Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 3 KC Koningskwartier
Structureel
KC Koningskwartier, Zevenhuizen

KC Koningskwartier is gevestigd in een prachtig nieuw gebouw in Zevenhuizen. Vanaf het nieuwe schooljaar is het Koningskwartier op zoek naar een leerkracht voor groep 3. Wil jij graag onderdeel zijn van de ontwikkeling van de kinderen in groep 3 en de verdere opbouw van het kindcentrum? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie en solliciteer direct of neem voor vragen contact op met Sandra Groeneboom (directeur) via 0180-740016. 

Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bekijk ze hier op onze website of maak een vrijblijvende afspraak en bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 8 De Cirkel
Structureel
De Cirkel Rijnlust, Gouda

De Cirkel in Gouda is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor groep 8. Werk je doelgericht en weet je effectieve instructies af te wisselen met coöperatieve werkvormen? Solliciteer dan op deze vacature!  Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of heb je vragen? Bel gerust met Merijn Zanen (directeur) op 0182-861067.
Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 8 of zij-instromer Willibrord
Structureel
Willibrord-Milandschool Hoofdvestiging, Bodegraven

De Willibrord in Bodegraven is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor groep 8. De Willibrord is een relatief grote school en heeft op dit moment 330 leerlingen waarvan 120 kleuters. De Willibrord heeft het motto ”Samen in beweging” met als kernwaarden: verbondenheid, respect en zorgzaamheid. Met een bevlogen en professioneel team wordt er gewerkt vanuit een gezamenlijke onderwijsvisie . Leerlingen en medewerkers leren en werken vanuit het congruentiemodel.
Spreekt dit je aan? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie en solliciteer vandaag nog.

Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature zij-instromers
Structureel
Stichting RTC Cella, Alphen aan den Rijn

Een goed georganiseerd traject om leerkracht te worden, RTC Cella regelt het voor jou. Dankzij de uitstekende samenwerking met 5 schoolbesturen ervaar jij het onderwijsvak van dichtbij. En je leert echt alles. Van openbaar onderwijs tot rooms-katholiek en van montessori tot voorgezet speciaal onderwijs (vso). Combineer jouw studie met werk en vind uit wat bij jou past. Zet jij trots een nieuwe stap in je carrière als zij instromer van RTC Cella?

Is je interesse gewekt? Bekijk snel de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om als zij-instromer aan de slag te gaan? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 1/2 De Cirkel
Structureel
De Cirkel Brittenburg, Gouda

Zoek jij met ingang van het nieuwe schooljaar een leuke school waar je wilt werken als leerkracht bij de kleuters? De Cirkel in Gouda is op zoek naar jou! Bekijk direct de uitgebreide vacature voor meer informatie en solliciteer vandaag nog.

Vacature leerkracht groep 1/2 Kardinaal Alfrinkschool
Structureel
Kardinaal Alfrinkschool, Waddinxveen

KC de KAS in Waddinxveen is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor de kleuters. Ben jij op zoek naar een fijne werkplek en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan is een werkplek op de KAS geschikt voor jou. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Vacature leerkracht groep 5 Kardinaal Alfrinkschool
Structureel
Kardinaal Alfrinkschool, Waddinxveen

Vanaf het nieuwe schooljaar is de KC KAS op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Op basis van 16 uur deze vacature is ook te combineren met de vacature voor groep 7. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie en reageer vandaag nog.

Vacature leerkracht groep 7 Kardinaal Alfrinkschool
Structureel
Kardinaal Alfrinkschool, Waddinxveen

Vanaf het nieuwe schooljaar is de KC KAS op zoek naar een leerkracht voor groep 7. Op basis van 16 uur deze vacature is ook te combineren met de vacature voor groep 7. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie en reageer vandaag nog.

Vacature leerkracht onderbouw - middenbouw Koningskwartier
Structureel
KC Koningskwartier, Zevenhuizen

KC Koningskwartier in Zevenhuizen is voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor de onderbouw - middenbouw (0,4 FTE tot 1,0 FTE). Ben jij een leerkracht met een onderzoekende en flexibele houding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie en neem vandaag nog contact op met de directeur van de school.

Vacature leerkracht kernteam
Structureel

Ontdek welk type onderwijs, klas, school en team bij jou past. Hoe? Door het van dichtbij te ervaren. Van openbaar onderwijs tot montessori, binnen het VSO of misschien zelfs met een specifieke geloofsovertuiging. Soms voor 1 dag, soms voor een schooljaar en alles wat ertussen zit. Blijf jij jezelf uitdagen als leerkracht in het kernteam van RTC Cella? 

Is je interesse gewekt? Lees dan verder in de uitgebreide vacature.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

 

Nieuws

6 april 2023 Pasen

Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten. Vanaf maandagavond 19 uur zijn wij weer ....

27 maart 2023 Zij-instromers basisonderwijs gezocht!

Ben jij op dit moment niet werkzaam binnen het onderwijs, maar zou je dolgraag voor de klas ....

Agenda

14 april 2023 Meivakantie

Vanaf zaterdag 22 april t/m zaterdag 6 mei zijn wij gesloten in verband met de meivakantie. ....

6 april 2023 Paasweekend!

Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten. Vanaf maandagavond 19 uur zijn wij weer ....