T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

De Triangel

Bekijk op de kaart
Vacature leerkracht HB Prisma-groep De Triangel
Structureel

Ga jij graag een uitdaging aan? De Triangel zoekt een leerkracht voor de Prisma-middenbouwgroep. Een klein percentage van de leerlingen scoort bijzonder hoog en heeft de behoefte aan een gedifferentieerd leertraject om tot volle bloei te kunnen komen. De Groeiling heeft daarom een speciale fulltime voorziening waar hoogbegaafde (HB)-leerlingen terecht kunnen voor onderwijs op maat én waar ruimte is voor zowel contact met andere HB kinderen als kinderen met andere talenten. 
Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Ben je geen leerkracht maar zou je graag vaklessen geven aan deze leerlingen? Neem ook dan contact met ons op!

Vacature leerkracht hoogbegaafdengroepen De Triangel
Structureel

De Triangel in Gouda is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor de prismagroepen (hoogbegaafdengroepen). De Triangel biedt zowel regulier als hoogbegaafdenonderwijs en heeft ruime mogelijkheden om je als leerkracht te ontwikkelen tot een expert op het gebied van onderwijs voor hoogbegaafden. Is je interesse gewekt? Lees snel verder in de uitgebreide vacature en neem vandaag nog contact op.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Leerkracht Prisma groep 5/6
Vervanging

Pak jij de kans om je te ontwikkelen tot expert op het gebied van hoogbegaafdenonderwijs? Solliciteer dan nu op de vacature voor Prisma 5/6 van basisschool De Triangel in Gouda.

Prismagroepen

In de Prismagroepen van De Triangel komen hoogbegaafde kinderen tot bloei. Deze voltijd voorziening maakt onderdeel uit van een reguliere school. Het hoogbegaafdenonderwijs is afgestemd op deze doelgroep: met extra aandacht voor werk- en leerstrategieën. Er heerst rust en regelmaat en tóch is het een speeltuin voor creaties. De Prismagroepen maken onderdeel uit van een gezellige wijkschool met ruim 200 leerlingen, veel ervaren collega’s en betrokken ouders.

Dit is wat we je beloven

-      Een gezellig en divers Triangelteam, zowel qua leeftijd, specialisaties als ervaring

-      Aandacht voor jouw inwerktraject

-      De mogelijkheid om je te ontwikkelen tot specialist in hoogbegaafdheidsonderwijs

-      Veel vrijheid in het ontwerpen van je eigen lessen

-      Goede faciliteiten en materialen, zoals een eigen laptop en werktelefoon 

Welkom

Word jij blij van deze vacature? Solliciteer dan via onderstaande knop. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de directeur Renée Grunefeld via 0182-530225. Je bent ook van harte welkom om sfeer te proeven in de groep.

 

Nieuws

14 november 2023 Onze openingstijden

Je kunt ons telefonisch bereiken op iedere schooldag van 7.00 tot 16.30 uur en op zondagavond ....

6 april 2023 Pasen

Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten. Vanaf maandagavond 19 uur zijn wij weer ....

Agenda

13 oktober 2023 Herfstvakantie

In verband met de herfstvakantie zijn wij gesloten van 14 t/m 21 oktober.

30 juni 2023 Zomervakantie

Vanaf 8 juli t/m 14 augustus zijn wij gesloten in verband met de zomervakantie. Vanaf dinsdag 15 ....