T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

De Regenboog

Bekijk op de kaart
Vacature leerkracht onder- en middenbouw De Regenboog
Structureel

De Regenboog in Waddinxveen is per 1 januari op zoek naar een leerkracht voor de onderbouw en middenbouw. De Regenboog is een Vreedzame school met een diverse populatie gevestigd in een mooi nieuw schoolgebouw. Informatie over de school en vacature vind je in de uitgebreide vacaturetekst.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 8 De Regenboog
Structureel

De Regenboog in Waddinxveen is per 1 januari op zoek naar een leerkracht voor de bovenbouw. De Regenboog is een Vreedzame school met een diverse populatie gevestigd in een mooi nieuw schoolgebouw. Informatie over de school en vacature vind je in de uitgebreide vacaturetekst.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 1/2 De Regenboog
Structureel

De Regenboog is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2. Op de Regenboog bouwen kleuters kennis en begrip van de wereld op door het aanbod van speelbare thema’s. Een speelbaar thema stelt kleuters in staat om stukken van de wereld binnen de muren van de school na te spelen. Om taal te geven aan wat er om hen heen gebeurt staat (rollen)spel centraal. Spreekt dit je aan en zou je hier graag onderdeel van zijn? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of heb je vragen? Bel gerust met Eva van Essen (directeur) op 0182-743009.
Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 5 De Regenboog
Structureel

Vanaf het nieuwe schooljaar is De Regenboog op zoek naar een leerkracht voor groep 5.
Ben jij een leerkracht die kinderen een stap verder wilt helpen in hun ontwikkeling, plezier beleeft aan samenwerken met je collega’s en graag mee wil in onze ontwikkeling richting thematisch zaakvakonderwijs met een koppeling naar taaldomeinen. Spreekt dit je aan en zou je hier graag onderdeel van zijn? Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of heb je vragen? Bel gerust met Eva van Essen (directeur) op 0182-743009. Ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Nieuws

6 april 2023 Pasen

Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten. Vanaf maandagavond 19 uur zijn wij weer ....

27 maart 2023 Zij-instromers basisonderwijs gezocht!

Ben jij op dit moment niet werkzaam binnen het onderwijs, maar zou je dolgraag voor de klas ....

Agenda

14 april 2023 Meivakantie

Vanaf zaterdag 22 april t/m zaterdag 6 mei zijn wij gesloten in verband met de meivakantie. ....

6 april 2023 Paasweekend!

Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten. Vanaf maandagavond 19 uur zijn wij weer ....