T 085 210 11 14 E info@rtccella.nl

Kardinaal Alfrinkschool

Bekijk op de kaart
Vacature leerkracht groep 7/8 Kardinaal Alfrinkschool
Structureel

Vanaf 1 januari a.s. is de Kardinaal Alfrinkschool op zoek naar een leerkracht voor groep 7/8. De Kardinaal Alfrink is een grote school met 15 groepen waar gewerkt wordt vanuit heldere en duidelijke structuren, waar ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling voor kinderen en collega's. Zou jij onderdeel willen zijn van het gezellige en professionele team van de KAS? Lees verder in de uitgebreide vacature.

Heb je na het lezen van de vacature interesse om op deze school aan de slag te gaan of ben je benieuwd naar andere vacatures? Bel ons via 085-2101114 of mail naar vacatures@rtccella.nl.

Vacature leerkracht groep 1/2 Kardinaal Alfrinkschool
Structureel

KC de KAS in Waddinxveen is vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor de kleuters. Ben jij op zoek naar een fijne werkplek en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dan is een werkplek op de KAS geschikt voor jou. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie.

Vacature leerkracht groep 5 Kardinaal Alfrinkschool
Structureel

Vanaf het nieuwe schooljaar is de KC KAS op zoek naar een leerkracht voor groep 5. Op basis van 16 uur deze vacature is ook te combineren met de vacature voor groep 7. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie en reageer vandaag nog.

Vacature leerkracht groep 7 Kardinaal Alfrinkschool
Structureel

Vanaf het nieuwe schooljaar is de KC KAS op zoek naar een leerkracht voor groep 7. Op basis van 16 uur deze vacature is ook te combineren met de vacature voor groep 7. Bekijk de uitgebreide vacature voor meer informatie en reageer vandaag nog.

Nieuws

6 april 2023 Pasen

Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten. Vanaf maandagavond 19 uur zijn wij weer ....

27 maart 2023 Zij-instromers basisonderwijs gezocht!

Ben jij op dit moment niet werkzaam binnen het onderwijs, maar zou je dolgraag voor de klas ....

Agenda

14 april 2023 Meivakantie

Vanaf zaterdag 22 april t/m zaterdag 6 mei zijn wij gesloten in verband met de meivakantie. ....

6 april 2023 Paasweekend!

Op Goede Vrijdag en 2e Paasdag zijn wij gesloten. Vanaf maandagavond 19 uur zijn wij weer ....